Services

How can we help you?

Web design

Fusce sagittis et nisi in feugiat

SEO Services

Fusce sagittis et nisi in feugiat

eCommerce

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Social media marketing

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Advertisement

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Onze geschiedenis

“Omdat ieder kind een cadeautje verdient!” Met deze kreet begon de Speelgoedbank een inzamelingsactie in 2011 om kinderen waarvan de ouders afhankelijk zijn van de Voedselbank een mooie pakjesavond te bezorgen. De actie werd een enorm succes. Er werd zoveel speelgoed ingezameld, dat we direct moesten uitwijken naar een grotere opslagruimte.

Het eerste jaar vond de inzameling plaats in de garage van oprichtster Suzanne Stoop. Na de eerste inzameldag moesten we al snel op zoek naar een nieuwe opslaglocatie door de grote respons.

We hadden toen nog een andere werkwijze. Om de anonimiteit en de privacy van de ouders en kinderen te waarborgen wilde we alleen het geslacht en de leeftijd van het kind weten. Een week voor pakjesavond stelden we zelf de speelgoedpakketten samen, zodat de Voedselbank ze tegelijkertijd met de voedselpakketten kon verspreiden. Het ging toen om ongeveer 45 kinderen tot 12 jaar.

Onze sponsoren

Ons bestuur

Voorzitter
Esther Boers – van de Steeg

Penningmeester
Ginette Mellema

Secretaris
Joyce Noorlag – de Olde

About us

Speelgoed voor oudere kinderen

De Speelgoedbank is bedoeld voor alle kinderen tot en met 12 jaar. Voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar is ons aanbod niet groot. Speelgoed voor kinderen in deze leeftijdscategorie is dus bijzonder welkom. Op dit moment zijn er voldoende knuffels en boeken voor alle leeftijden.

Speelgoed kan gebracht worden op de 1ste zaterdag van de maand van 11:00 tot 13:00 uur.

About us

Inzamelingen door organisaties

Wil je als organisatie ook een bijdrage leveren? Dat kan door geld in te zamelen voor het kopen van nieuw speelgoed of door bijvoorbeeld met je klas geld in te zamelen door middel van statiegeld, plantjes verkopen of het initiëren van een oproep om speelgoed in te zamelen.

Speelgoedbank Dronten

Ons doel

Blije kinderen

Wij maken graag kinderen blij

Mensen helpen

Mensen helpen die hulpbehoeftig zijn

Algemeen belang

Ondersteunen van economisch behoeftigen