Services

How can we help you?

Web design

Fusce sagittis et nisi in feugiat

SEO Services

Fusce sagittis et nisi in feugiat

eCommerce

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Social media marketing

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Advertisement

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Help je mee?

De Speelgoedbank is bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar. Vooral voor kinderen vanaf 8 jaar wordt het steeds lastiger om speelgoed te vinden, speelgoed voor deze leeftijdscategorie is dus bijzonder welkom.

Het speelgoed moet nog in goede staat zijn en het liefst niet te gedateerd. Hoewel een spel uit de jaren zeventig er nog goed uit kan zien en helemaal compleet is, spreekt het de huidige generatie niet tot de verbeelding.

Gelddonatie

Een gelddonatie is zeer welkom

De Speelgoedbank is een liefdadigheidsinstelling. We werken voor een goed doel. Alle bestuursleden en vrijwilligers werken voor niets bij de Speelgoedbank, wat wil zeggen dat zij geen vergoedingen ontvangen. Alle donaties zullen volledig ten gunste van de Speelgoedbank Dronten worden gebruikt. Vaste kosten zijn onvermijdelijk als we permanent wat willen betekenen voor de kinderen van onze gemeente. Je kunt denken aan de huur- of verbruikskosten van een locatie, de verzekering, maar ook de aanschaf van nieuw speelgoed voor de moeilijke leeftijdscategorieën.

Scan de QR-code om te doneren of maak het over naar ons rekeningnummer: NL20RABO015565384. Gebruik voor de QR-code de Camera App op je telefoon. 

QRcode | Doe je mee?

De QR-code is geldig tot 27 mei 2026.

Vrijwilliger

Als vrijwilliger aan de slag

Hulp kunnen we goed gebruiken. De Speelgoedbank is een veelzijdige organisatie waar veel werk bij komt kijken. Op het gebied van communicatie zoals onderhoud van de website en sociale media. En wat te denken van sponsor- en fondswerving? Heb jij een creatieve geest en verzin je ludieke inzamelacties? Of steek je liever letterlijk de handen uit de mouwen en help je met het sjouwen van dozen, het inrichten en onderhouden van de winkel van De Speelgoedbank? En natuurlijk zijn we op zoek naar versterking van het bestuur. Voor meer informatie kan je contact opnemen via het contactformulier of via onze Facebooksite.

Speelgoedbank Dronten

Ons doel

Blije kinderen

Wij maken graag kinderen blij

Mensen helpen

Mensen helpen die hulpbehoeftig zijn

Algemeen belang

Ondersteunen van economisch behoeftigen